Мацько Л.І. 1

Зі словами Великої Любові до Мови звернулась до слухачів курсів підвищення кваліфікації - викладачів ВНЗ України - академік НАПН України, професор, завідувач кафедри стилістики української мови Мацько Любов Іванівна у лекції "Нові дослідження в сучасному українському мовознавстві".

В устах відомого науковця і педагога, керівника наукової школи функціональної лінгвістики української мови та лінгводидактики, висококваліфікованого фахівця в галузях української теоретичної лінгвістики, лінгвориторики, соціолінгвістики, етнолінгвістики, прагмалінгвістики - інноваційні ідеї набувають більшої фундаментальності і стимулюють до реалізації в навчально-виховному процесі.

Вдячні слухачі довго не відпускали академіка і цікавились новинками навчальної та наукової літератури з фахових питань.

Курси підвищення кваліфікації для викладачів ВНЗ І-ІV рівнів акредитації систематично організовуються кафедрою інновацій та інформаційної діяльності в освіті НПУ імені М. П. Драгоманова згідно затвердженого навчального плану.

Цього разу викладачі завітали до нашого університету для підвищення рівня своїх компетенцій за такими напрямами: «Інноваційні навчально-виховні технології у викладанні української мови та літератури», «Інноватика у викладанні української мови як іноземної», «Інноватика у викладанні російської мови як іноземної», «Українська мова (за професійним спрямуванням)».

DSC 0281

 До нас приїхали викладачі з Мелітопольського державного педагогічного університету імені Б. Хмельницького, Луганського державного педагогічного університету, Маріупольського державного університету, Миколаївського державного університету імені В. О. Сухомлинського, Харківського національного університету будівництва та архітектури, Академії статистики обліку та аудиту, Київського коледжу зв’язку, Київського механіко-технологічного коледжу, Київського коледжу будівництва, архітектури та дизайну, Рівненського державного базового медичного коледжу.

   

Контакти  

 

Дирекція

+38(098)927-48-48
+38(044)235-95-89

Приймальна комісія

+38(098)927-48-48
+38(044)230-92-87

 

nnippk@npu.edu.ua

   

Науково-методична рада  

   

Вчена рада  

   
© Навчально-науковий інститут неперервної освіти